Tervetuloa lukija :)

Kiva kun päätit kurkistaa uutta "Kaunista ja hyvää" blogiani.  Olen virolahtelainen kuvataiteilija, runoilija, opettaja, äiti. Päädyin kokeilemaan bloggausta kun alkoi tuntua siltä että haluan alustan jolla voin kertoa kaikesta taiteellisesta toiminnastani yhden otsikon alla. Ennen tätä minulla on ollut sosiaalisessa mediassa eri kohteissa erillisiä sivuja aiheena taide taikka runot. Nyt haluaisin kertoa kaikesta samassa paikassa.

Eniten näkyvillä ollut osa työskentelystäni on viime vuosina ollut maalaaminen.  Töitäni on voinut nähdä eri näyttelyissä sekä sivuillani facebookissa osoitteessa 


Maaliskuun lopulla olen menossa Joensuuhun ripustamaan näyttelyä taidekeskus Ahjoon. Kesällä ripustellaan Pietarsaaressa. Kerron näistä lisää kunhan aika on käsillä!

Olen myös muutaman viime vuoden aikana kirjoittanut "jonkin verran" runoja. Niitä on nyt tämän kevään aikana ilmestymässä ihan runokirjan muodossa. Juuri viime viikolla tein lopulliset korjaukset koevedokseen ja lähetin takaisin kustantajalle. Kirjan painaminen pitäisi alkaa ihan näillä näppylöillä. Tämä on esikoisteokseni joten olen todella innoissani!

Näiden lisäksi olen pienimuotoisesti aloitellut korujen suunnittelua ja valmistusta. Ensimmäisen erän liimaukset kuivuvat paraikaa, laitan niistäkin juttua kunhan saan tämän blogini vauhtiin. Tarkoituksena olisi myös saada verkkoon jonkinlainen kauppa jonka kautta teoksiani, kirjaani ja korujani voisi halutessaan ostaa. Tämäkin vielä hiukan vaiheessa ;)  mutta tästäkin lupaan kertoa lisää heti kunhan kauppa on pystyssä!



Eli paljon on suunnitelmia! Niiden toteutumisesta taikka toteutumatta jäämisestä, samoin kuin työskentelystäni ja siihen liittyvistä ajatuksista voit lukea täältä blogistani. Kuvassa on yksi uusimmista töistäni. Voi olla että kuvassa oleva teksti näkyy liian pienenä luettavaksi. Ylhäällä lukee "Nyt tai ei koskaan" ja oikealla vielä "Nyt". Vaikka tätä työtä tehdessäni mielessäni olikin eräs ystäväni, sopii se mielestäni hyvin myös tähän bloginaloituksen :) Sopisi kyllä varmasti moneen muuhunkin yhteyteen, kuvaa katsotaan aina jonkun silmillä (ja sydämellä ).


 

Kommentit

Suositut tekstit